Tisdag 28 september 2021

Västerbottningen

Hur länge skall vi skattebetalare acceptera denna avhumanisering och den empatilöshet, undrar Stefan Lindqvist. Foto: PIXABAY

Bort med politiker som splittrar landet och ljuger

Insändare · Published sep 16, 2021 at 01:15

Avhumaniseringen går med en rasande fart, det som var helt otänkbart för folk att säga för bara några år sedan rapas nu till och med i vårt riksdagshus. Den ena efter den andra politikern siktar inte längre på att vara bäst, vilja göra det bästa för Sverige och för folket, man övar inte ens på att visa empati längre, vilket är sjukt skrämmande.

Jimmie Åkesson spyr ut sitt hat mot invandrarna och speciellt mot muslimerna och likt små osunda marionettdockor hakar lille Ulf Kristersson på med att invandringen är en belastning och Ebba Busch och Nyamko Sabouni står bakom hejar på.

Stackars Stefan Löfven han står där i mitten av galenhetens karusell och försöker styra skutan rätt men utan något som helst stöd för det han gör. Lille Uffe han gapar var enda dag om hur inkompetent Stefan är medans Jimmie sitter på sin karusellhäst och galopperar runt och mal på om muslimerna, invandrarna och eldar upp den hatiska stämningen mot en grupp människor varpå de flesta absolut gör sitt bästa för att passa in och betala tillbaka till Sverige för att vi gett dem skydd. Utan någon som helst insikt om att de, dvs SD och högern är de som är största orsaken till att Sverige ser ut som det gör i dag. Jimmie han bara njuter av att splittra vårt land. Och Ebba och Nyamko hejar på med beundrande blickar mot Jimmie och Uffe.

Hur länge skall vi skattebetalare acceptera denna avhumanisering och den empatilöshet som sprider sig som den värsta farsoten i landet, ja inte bara i Sverige utan i stora delar av Europa. Turkiet, Polen, Ungern är några exempel där diktaturer breder ut sig i rasande fart.

Enligt mig så får det vara nog NU! Det är inte okey att ledamöter i vår riksdag spyr ur sig hat mot en grupp om 1,5 miljoner invånare i Sverige varpå de absolut flesta sköter sig betydligt bättre än vad många politiker gör. Det får vara nog nu med att sprida desinformation och svartmåla Sverige och de svenska värdena!
Det får vara nog nu med politiker som inte gör annat än splittrar Sverige, dessutom sker det med lögner, falsk propaganda och rena sakfel. Det får vara nog nu att mina skattepengar skall gå till att förstöra Sverige!

Jag kräver en politik som inte avhumaniserar människor, jag kräver en politik som bygger på empati och omtanke om olika utsatta grupper i landet men också att Sverige tar sin del av ansvaret för utsatta människor runt om i världen genom att bland annat ge människor skydd här. Jag kräver en renhårig politik som jobbar för Sveriges bästa, för hela Sveriges bästa. Jag kräver en politik som lyssnar på oss medborgare då all makt i Sverige skall utgå från väljarnas önskemål inte bara vissa gruppers.

Jag vet att en majoritet av oss har fått nog och vill ha en förändring av politiken till en mer human, empatisk, solidarisk och renhårig politik så mina vänner jag hoppas verkligen att vi reser oss upp nu och låter våra röster höras över hela landet, varje dag, varje timme och varje sekund mot denna galenskap som sprids. Vi har fått nog nu!

Stefan Lindkvist

Antirasist Normkritiker, Sverigeälskare

Det är inte okey att ledamöter i vår riksdag spyr ur sig hat mot en grupp om 1,5 miljoner invånare i Sverige.

Rätt att partiet stöttar i valet

Olof Lindqvist, ordförande i Fria liberalerna i svenska kyrkan tycker tydligen att det är orättvist att Centerpartister som ställer upp i kyrkovalet får stöd av moderpartiet. I...

5 km-staden stärker landsbygden!

Många människor, inte minst barnfamiljer, vill bo i småhus vilket också i hög grad är fallet runt om i vårt län.

L: Skärp Smittskyddslagen - tillåt frivilliga vaccinpass!

Både vaccinpass, sjukvård och omsorg måste sikta mot trygghet och frihet. Liberalerna vill att samhället ska vara tryggt för varje människa, och allra mest värnar vi de sköraste....

Glöm inte det glömda valet

Demokratin är skör. Ju lägre röstdeltagande desto större risk att valet kapas av antidemokratiska krafter.

Region Västerbotten ska bli en ledande miljöregion

Nu antar Region Västerbotten en miljö- och klimatstrategi som ska ta organisationen till nettonollutsläpp. Miljöpartiet har tryckt på för strategin som tillsammans med den...

Bygg enklare så blir det billigare

När destruktiva krafter river ner behöver goda krafter bygga upp och när människor flyr från sina rötter behövs tillfälliga boenden.
Personligt
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport