Måndag 14 juni 2021

Västerbottningen

Foto: REGION VÄSTERBOTTEN

Regionen: Avvakta med vaccinbokning

Regionens tjänst för tidbokning fungerar delvis igen – men vaccinsamordnaren rekommenderar ändå att avvakta med att boka tid.

LÄNET · Published maj 27, 2021 at 11:49

De tekniska problem som drabbat tjänsten sedan i tisdags är fortfarande inte helt lösta och tidsbokningen är bara begränsat öppen. De tider som släppts för vaccinering mot covid-19 är dessutom till stor del redan bokade.

– Samtidigt finns det andra patienter som behöver använda e-tjänsterna för att till exempel boka tid för provtagning. Genom att avvakta ett tag med att försöka boka tid för vaccination ger man dessa grupper en större chans att ta sig fram. Vi får hjälpas åt att göra det bästa av den här situationen, säger Ronny Lestander, vaccinationssamordnare för Region Västerbotten.

I nuläget kan regionen inte säga när tidsbokningen kan börja fungera som vanligt igen.

Fler nyheter från Västerbotten

Sofia i nytt långloppsteam

UMEÅ Duktiga skidtjejen Sofia Lindberg, med fokus på långloppsåkning, har klart med ett nytt team inför kommande världscupsäsong.

Jens redo för SM-race

VÄNNÄSBY Jens Högbom stod över första SM-helgen i rallycross men när det nu ska braka loss i Piteå är han på plats. "Bilen går bra och jag är laddad" säger Jens inför årets första SM-tävlingar.
Västerbottningen rekommenderar
Personligt
Opinion
Behöver du hjälp?


Sport